Gastenboek

7 Replies to “Gastenboek”

 1. Zondag 2 juni weer mooie dag op zee gehad.
  de vangst bestond uit:
  kabeljauw waaronder een aantal gaffers grote makrelen poon horsmakreel en een zeedonderpad. Het was weer een mooie dag op zee en een kist vol vis mee naar huis.

 2. Zondag 8 Juli op de wrakken gevist.Wat een vangsten,grote gullen met als resultaat volle kuipen.En..volle vriezers..Een mooie dag met een goede schipper én matroos.De volgende trip is al geboekt.Bedankt Cees en Ben..Groet: Co+Erik+Ed+Martin.

 3. Zaterdag 2 juni met Cees en z’n maat Ben de hele dag op zee voor kabeljauw en makreel vissen. Cees is een bekwaam schipper en met Ben in de stuurhut ontgaat hen de rijke visgronden niet. Met een berg ervaring aan boord sturen ze blindeling op de beste plekken af. Ook vandaag bij slecht zicht door mist behouden ze bekwaam het overzicht.

  Na het uitgooien van de lijnen takelen we direkt te vetste makrelen en de dikste kabeljauwen aan boord. Op deze trip met negen man en drie vrouwen is het gezellig knus op het achter dek. De jongeren in de groep krijgen raad en daad van Ben die als het moet
  een helpende hand uitsteekt. Binnen no-time hebben we onze kuipen vol.

  Op de terugvaart wordt de buit schoongemaakt waarbij ieder zelf z’n vis fileert. Behalve natuurlijk de de kabeljauwen die als geheel (wettelijk) aan wal dienen te worden gebracht.

  Het broodje hamburger bewaren we voor een volgende keer want we komen zeker
  terug !

 4. Zaterdag 16 juni met ons eigen vis club DVW wezen wrakvissen.
  Het was een prachtige dag met bijna geen wind en golven. Na een kleine 2.5 varen bij het 1e wrak aangekomen. Daar kwam weinig vis af. Dus naar het volgende wrak, daar was het al beter. Na nog een 1 uur varen bij het laatste wrak aangekomen, Nou dat was raak. Alle soorten vis kwamen naar boven Markreel Horsmakreel Zeebaars die moesten weer terug en hele mooie Gullen.
  De ene naar de andere vis kwamen naar boven mooie dikke Gullen beter kon het niet.
  Al met al had iedereen een kuip vol met vis waar onder hele dikke Gullen.
  Dit was weer een perfecte dag vissen. Met vooral dank aan de schipper Cees en zijn dek man die iedereen te hulp schoot als dat nodig was. Dit maakt dat je als visser weer graag terug komt bij Cees.
  Ieder geval Cees bedankt voor deze geweldige vis dag.

 5. ZODEKNETTER……
  vandaag een dagje mee geweest met om wat makrelen te vangen.
  Ondanks het ( in mijn ogen ) slechte weer met heel veel wind wist de schipper de makrelen toch te vinden. En hoe!!
  In een tijds bestek van 2 uur had ik de bak bijna vol en vond het genoeg.
  kortom de vriezer is weer goed gevuld en binnenkort gaat de rook ton in de brand. ?
  Kees het was een top dag, ik heb genoten.

 6. Zondag (20 mei) mee geweest met Cees en ben. Echt twee toppers. Vandaag de eerste keer makreelvissen van het seizoen. Grote vissersboten hadden nog steeds slechte vangsten op de makreel. Dus vandaar dat het een combitocht werd en wij ook de wrakken mee pakten. En ja hoor de eerste plek was het meteen raak. Aan alle kanten werd er volop makreel gevangen. Ik heb totaal 70 vissen gevangen mijn oom heeft er 60 gevangen en mijn andere oom is er eerder mee gekapt ivm een blessure maar ook die heeft er 25 gevangen. Al met al een super dag en in augustus pakken we weer een ronde mee. Echt een aanrader en wij blijven alleen met de nieuwe diep de zee op gaan. Mvg Wilmink Enschede

 7. Zaterdag (7 april) mee geweest met wrakvissen. Een fantastische dag: weer was schitterend, de schipper weet de wrakken goed te vinden, gaat net zolang door tot iedereen heeft gevangen en zijn maat is enorm behulpzaam (vooral voor degenen die dit nog nooit eerder hebben gedaan – ik dus).

  Doordat dit een snelle boot is, kun je veel wrakken afzoeken en wordt je vangstkans vergroot. Als het je gaat om echt vissen, is dit een veel betere keus dan de grote schepen die een veel kleiner bereik hebben en waar je met veertig man aan dek staat.

  Kortom, een echte aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code