Gastenboek

37 Comments

 1. Jeroen

  Zondag 4 juni weer eens een dagje mee met Cees. We hadden niet verwacht dat het door zou gaan ivm de voorspelde windkracht 5. Maar Cees had get net zoals de vorige keer bij het rechte eind en het was heel goed te doen. Prachtig weer en weinig last vd wind en golven.

  Zoals altijd weer een leuke groep en vis. Ook nu weer weinig grote gullen aan boord maar wel op elk wrak vis, kleine gul, horsmakreel, makreel, poon en de nodige steenbolk. Marco ving op het laatste wrak nog een mooie gul van 68 cm.

  Al met al weer een heerlijke dag met zon, vis een lekker biertje en hamburger en worst…. wat wil een mens nog meer !!

  Cees en Marco weer bedankt voor de leuke dag en ook de rest vd vissers vandaag !

  Tot de volgende keer,

  Groet, Marco en Jeroen

 2. Peter Huisman

  Gisteren hadden we de boot van Cees afgehuurd om te gaan makrelen.
  De wind kwam eigenlijk uit de verkeerde hoek (NO – O) en daardoor waren de makrelen verder de zee op gegaan.
  Hier en daar haalden we wel wat uit het water van verschillende formaten.
  Cees kennende wil ie graag zijn gasten wat laten vangen en ging wat verder weg vandaag.
  Zover dat we zelfs buiten bereik van het mobiele netwerk waren.
  Tegen het einde van de middag hebben we nog een groot wrak aan gedaan.
  Bij de eerste worp een geweldige klap op het aas, op de bodem.
  Met een mooie dril kreeg ik toen een mooie Pollack van ca. 50 cm boven.
  De overige opstappers vingen daarna ook kleine gullen maar later ook grotere.
  In ieder geval maats en ook enkele groter dan 50 cm.
  Daarnaast een mooi aantal Pollacken van een mooi formaat.
  Als bijvangst nog wat platvis, hors natuurlijk en kleine poontjes.

  Kortom een prachtige visdag.

 3. Ivo Mars

  Vandaag 2-04-2017 heerlijk dagje zeevissen met de Nieuwe Diep uit Den Helder .
  Heerlijk weer , goed gevangen 5 a 6 kg per persoon.
  Goede kapitein Kees die weet waar de vis zit dus altijd.vangen .
  Koffie , broodje worst voorradig , dus een fantastische dag en zeker voor herhaling vatbaar als je vis wilt vangen .

  Ivo Mars
  Elst (gld)

 4. DE 21 ste januari… Co Ed Erik en Henk met nog een aantal gezellige opstappers.Het sop op ..Errste heft… Tot mijn verbazing hing er de eerste drift een schar aan mijn 5.0 haak..
  En de 2 de een maatse gul.op de octopus. Veel wrakjes aangedaan.. Niet veel gul.. Maar wel een berg grote en grove wijting en bolken gevangen.
  De sfeer was super.. Het lachen was niet op te houden..Erg gezellig..Ben was weer helemaal de man van de dag..Cees heeft erg zijn best gedaan en 35 mijl uitgeweest..De terugweg weer vreselijk gelachen..En iedereen is weer veilig thuisgekomen..
  gr henk, ed ,co erik

 5. Jeroen

  Zondag 19 juni weer eens een dagje met Cees mee geweest. Het leek erop dat er teveel wind stond om te gaan varen, maar Cees besloot om toch te gaan en hij had het bij het juiste eind. Het was heel goed te doen met zelfs een lekker zonnetje erbij.

  Heel wat wrakken gehad, maar de resultaten waren een stuk minder als de afgelopen jaren in juni. Wat opviel was dat er nauwelijks makreel is gevangen. Uiteindelijk heeft iedereen best een lekker visje gevangen. Een aantal mooie gullen, een paar mooie rode ponen, horsmakreel en uiteraard weer de nodige bolken.

  Al met al een heerlijke dag gehad. Cees en Marco bedankt voor de mooie dag en tot de volgende keer.

  Marco en Jeroen

 6. Peter en Michiel

  Vandaag, 22 mei 2016, opgestapt bij Cees en Mark. We vertrokken met onweer en veel regen maar gaandeweg de dag werd het droog en stonden we op een gegeven moment in het T-shirt. De eerste trekken vielen wat tegen maar rond een uur of elf ging het los.
  Gul, Wijting, Hors, Makreel, Steenbolk en zelfs een Haring.
  Frappant was dat er zo vroeg in het seizoen al zoveel makrelen zijn en van een heel mooi formaat. Viskraam waardig zal ik maar zeggen.
  Kortom, veel mijlen gemaakt en ons vermaakt.
  Cees en Mark, jullie zijn een top team, bedankt en tot 9 juli

  mvg

  Peter

 7. Arnold

  Afgelopen vrijdag (22 april) was weer zo’n TOPDAG! Het weer was goed en ik had er al dagen naar uitgekeken om weer met Cees en Mark uit te varen. (de vorige keer, eind december 2015 was mij ook al zo goed bevallen). De boot was ook nu weer volgeboekt en iedereen was vol goede moed opgestapt. Na ruim een uur varen in Zuidwestelijke richting het eerste wrak. Hengels uit en verschillende driften gemaakt, maar meer dan een verdwaalde steenbolk kwam nog niet aan dek. Op naar het volgende wrak. Daar was het al niet veel beter. Dus na enkele driften bracht Cees ons verder naar wrak no. 3. Ook daar was het nog niet echt geweldig; de gullen lieten zich nog niet echt zien; iedereen aan boord begon al een beetje een stemming te krijgen van: dat zal toch niet weer zo’n dag worden dat ….””. Inmiddels werd de golfslag wat minder hoog en kwam de zon door. Het werd een aantal mensen al te warm met het ‘pak’ aan. We waren nu op weg naar het 4e wrak. Daar aangekomen was het direct raak op de 1e drift! Iedereen aan boord kreeg flinke beuken op de hengel en al snel kwamen de eerste mooie gullen aan dek. De volgende drift opnieuw over de gehele boot bij de meesten flinke vangsten. Hier kwam de kabeljauw echt los. Er werd heel erg goed gevangen en niet bepaald kleine jongens; dus ook Mark had het behoorlijk druk aan dek met de gaf. De stemming zat er dan ook goed in. Cees liet de boot net zo vaak driften over dit wrak totdat er niets meer gevangen werd. Toen ons geluk daarna nog geprobeerd op een aantal andere wrakken verder weg. Alhoewel er hier en daar nog wel een steenbolk en wijting werd gevangen was de flinke vangst er door het keren van het tij er wel uit. Hoe dan ook; de bakken zaten bij de meesten behoorlijk vol met vis; er was een goede sfeer aan boord en het weer was fantastisch! Zelf mocht ik mij gelukkig prijzen met bijna 19 kg aan kabeljauw; dus tot in de late uurtjes thuis staan te fileren. De diepvries is weer flink gevuld.
  Een geweldige dag gehad door de inspanningen en het enthousiasme van Cees en Mark. Zij doen er elke keer toch weer alles aan om er voor iedereen een succes van te maken. Mannen bedankt en zeer zeker tot de volgende keer!

Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*